Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τα blogs και το Blogme….

Μετά το άρθρο του Σπύρου Καραλη στην Καθημερινή για τα Ελληνικά blogs ( http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100001_26/02/2006_175126 και αναφορά την αναφορά του στο Blogme, πολλά νέα bogs μας ανακάλυψαν και προστέθηκαν το τελευταίο 48ωρο στον κατάλογο του www.blogme.gr

Έτσι φτάσαμε τα 161 και συνεχίζουμε.
(Αν γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε άλλη αναφορά έχει γινει στον κατάλογο μας, ας μας ενημερώσει να το γνωρίζουμε και εμείς.)

Ευχαριστούμε.




Αφορα όλους τους Έλληνες bloggers

Καταχωρίστε το blog σας στον Κατάλογο και μηχανή αναζήτησης των Ελληνικών blogs.
Αισιοδοξούμε να κατηγοριοποιήσουμε την Ελληνική σφαίρα των blogs,έτσι ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση και αναζήτηση στις καθημερινές σκέψεις και σχολιασμούς μας.
Παίρνει μονό λίγα δευτερόλεπτα και είναι δωρεάν
Περισσότερα στο www.blogme.gr




Βοήθεια,υποστήριξη και συζητήσεις για τούς Ελληνες bloggers

Ένα νεο forum ενσωματώθηκε στο blogme.gr για να βοηθήσει τους διαχειριστές των blogs να εκθέσουν τις απόψεις τους και να μοιραστούν τα προβλήματα και τις λύσεις τους.


Τα 100 πρώτα Ελληνικά blogs

Τα 100 πρώτα blogs στον Κατάλογο των Ελληνικών blogs είναι γεγονός Το νούμερο 100 πιάστηκε σήμερα το απόγευμα Συνεχίζουμε την προσπάθεια κατηγοριοποίησης της Ελληνικής μπλοκοσφαιρας στο http://www.blogme.gr


Τα πρώτα 50 Ελληνικά blogs στον κατάλογο συγκέντρωσης των ελληνικών blogs

    Ο κατάλογος συγκέντρωσης των ελληνικών blogs στο www.blogme.gr    έφτασε σήμερα τις 50 καταχωρήσεις
    Ικανοποιητικό νούμερο για την νεότητα του site.
    Συνεχίζουμε....


Page rank στο blog σας

Όσα blogs προσθέτονται από σήμερα στο κατάλογο των Ελληνικών blogs, θα εμφανιστεί αυτόματα και το page rank από το google.
Περισσότερα στο  www.blogme.gr   ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ




backup blog...

Κατάλογος ολων των Ελληνικών blogs

Φτιάξαμε και ένα δευτερεύων blog εκτός του δικού μας , και στο blogs.gr όπου μπορείτε να το δείτε στο http://blogs.gr/blogme Για να ενημερώνονται και οι φίλοι του blogs.gr απευθείας απο τον agregator του site τους.




Καλα νεα για τους Ελληνες bloggers

Προσθέσαμε σήμερα στον κατάλογο των ελληνικών blogs ( www.blogme.gr ) κατηγόρια με συνδέσμους που περιέχουν χρήσιμα εργαλεία για τους διαχειριστές των blogs. Τα καταχωρημένα blogs συνεχίζουν να αυξάνουν και σας ευχαριστούμε.


Κατάλογος των Ελληνικών blogs

Ξεκίνησε με την έλευση του 2006 η πιλοτική λειτουργία του www.blogme.gr, με σκοπό την συγκέντρωση και κατηγοριοποίηση των Ελληνικών blogs . Σύντομα θα προστεθούν και νέες δυνατότητες.... Αυτή τη στιγμή περίπου 40 blogs έχουν καταχωρηθεί, και με την βοήθεια σας ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ...κάτι καλό

www.blogme.gr


To blogme.gr ειναι online

Ξεκίνησε σημερα η προσπαθεια συγκεντρωσης των Ελληνικων blogs...


Σελίδα :  1